Tällä sivulla on vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin

Minua epäilyttää verkkomaksaminen. Mitä voin tehdä?

Ymmärrämme huolesi. Sinä et verkkokauppa-asiakkaana näe kauppiasta vaan asioit netissä.  Verkkokauppamme maksut hoituvat  Checkout Finland Oy:n kautta.  Checkout Finland Oy on OP Ryhmään kuuluva, asiakasmääriltään Suomen suurimpia maksunvälityspalveluita.

Pro Pohjola on Turkuun rekisteröity yritys. Olemme myyneet ja maahantuoneet Suomeen kalastustarvikkeita vuodesta 2012. Perhoja olemme myyneet yli 300000 kappaletta.

Yrityksen kaikki tiedot on mahdollisuus tarkistaa.  Voit ottaa meihin yhteyttä soittamalla palvelunumeroomme 0405522737 tai lähettää sähköpostia: ottiperho@gmail.com. Uskon, että turha huolesi poistuu.

Saanko tuotteet ylihuomiseksi?

Pakkaamme tavarat yleensä samana päivänä kuin tilaus on tullut. Jos kalareissusi odottaa, niin voit soittaa ja varmistaa asian meiltä soittamalla palvelunumeroomme 040-5522737 tai lähetä sähköposti: ottiperho@gmail.com. Teemme parhaamme, että saat ottiperhot mukaasi tai uuden vavan tai kelan kalareissulle.

Onko tuotteissa takuu?

Tuotteissa kuten perhokelat, perhovavat ym on normaali valmistajan tai maahantuojan myötämä takuu. Verkkokauppa ei eroa tässä suhteessa muista vähittäiskaupoista.

Onko tuotteilla palautusoikeus?

Asiakkaalla on 14 päivän peruutusoikeus, jona aikana hän voi tutustua tuotteeseen. Peruutusoikeutta ei ole, mikäli kuluttaja ottaa tuotteen jollakin tavalla käyttöönsä. Tuote pitää olla alkuperäisessä paketissaan ja vastaavasti pakattuna. Peruutusaika lasketaan siitä päivästä, kun asiakas on ottanut tuotteen vastaan.

Perhot ovat hyvän näköisiä. Onko kuvat otettu myytävistä tuotteista? Onko kuvia käsitelty?

Tämä kysymys aina imartelee meitä. Olemme ottaneet valokuvat tukussa olevasta tavarasta. Taustalla on ollut valkoinen lakana, ja perhot ovat lasin päällä. Perhot ovat siis täysin kuvienkaltaisia kun ne saat kotiisi. Kuvissa on korostettu tarkkuutta, jotta ohuet höyhenet erottuvat.  

Onko perhot laadukkaita?

Myymme vain hyviä perhoja. Kaikki perhot ovat meidän sitomiamme. Haluamme, että tämä hieno harrastus laajeneee ja monipuolistuu. Meillä on oma tuotanto, jota suomalainen perhoasiantuntijamme valvoo. Koulutamme ja varmistamme, että emme käytä uhanalaisten eläinten karvoja tai lintujen höyheniä.

Emme tilaa valmiita perhoja mistään, vaan jokainen on tehty vaatimustemme mukaan ja soveltuvaksi skandinaavisiin vesiin. Perhomme ovat laadukkaita, kestäviä, edullisia ja vastuullisesti tehtyjä.

Kestääkö esimerkiksi lohiperhot kunnolla?

Kestävyys on aina lohiperhojen haaste. Karu ja kivikkoinen joki sekä kova tuuli pistävät joskus perhot koetukselle. Olemme itse lohen kalastajia, ja tiedämme miten perho saadaan kestävämmäksi. Käytämme rungon alla pikaliimaa, jotta esim kierteet ym runkomateriaalit eivät lähde purkautumaan. Käytämme lakkausta perhonsidonnan eri vaiheessa. Meillä on pääsääntöisesti Mustad:in tai Kamasanin huippukoukut, jotta koukku ei katkeaisi lohen suussa.

Terveisin,

Juha Virtanen