Tällä sivulla on vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin

Miksi minun kannattaa ostaa perhot ottiperho.com:sta?

Lyhyesti – meillä on hyvät perhot!

Laajemmin

  • Suunniteltu skandinaavisiin vesiin: perhoilla jäljitellään kalan luonnollista ravintoa. Suomalaisessa taimenen ja harjuksen koskikalastuksessa tärkeimpiä jäljittelykohteita ovat vesiperhosten ja päivänkorentojen eri kehitysvaiheet sekä pikkukalat (ahven, salakka, mutu, kivisimppu ym.). Sidonnat vaihtelevat vuoden aikojen mukaan. Koskikorentojäljitelmät ovat erilaisia kevään sumukorentoaikaan ja pohjoisen puhtaissa ja kirkkaissa vesissä värimaailma on hiukan erilainen. Paikallisuudella on vaikutusta, perhomme jäljittelevät skandinaavista hyönteis- ja kalamaailmaa. Meiltä löydät klassikoiksi nousseet suomalaiset perhot.
  • Oma tuotanto ja vastuullisuus: Meillä on oma tuotanto, jokainen perho on valmistettu vaatimustemme mukaan. Emme tilaa valmiita perhoja mistään, vaan jokainen on tehty vaatimustemme mukaan. Tiedämme kuka on sitonut perhomme, pystymme seuraamaan niiden laatua. Tiedämme, että perhoissa ei ole käytetty uhanalaisten eläinten karvoja tai lintujen höyheniä. Lohiperhoistamme et siis valitettavasti löydä viidakkokukkoa. Tunnemme Cites-määräykset ja koulutamme aiheesta alan toimijoita. Huolehdimme oman sidontatiimimme hyvinvoinnista. Maksamme palkan suoraan sitojille.
  • Kokemus: Lohiperhojen sidonnassa kokemuksella on merkitystä. Olemme kalastaneet lohta ja sitoneet perhoja kohta 30 vuotta.
  • Palvelu: Haluamme, että tämä hieno harrastus laajenee ja monipuolistuu. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi, voit olla meihin rohkeasti yhteydessä. Lukemalla esimerkiksi perho-blogiamme, opit lisää perhokalastuksesta ja perhoista. Haluamme palvella parhaalla mahdollisella tavalla. Pakkaamme perhoja jokapäivä, näin varmistamme, että saat ne mahdollisimman pian.

Jokainen sinun hieno kokemus on myös meidänkin ilomme!

Minua epäilyttää verkkomaksaminen. Mitä voin tehdä?

Ymmärrämme huolesi. Sinä et verkkokauppa-asiakkaana näe kauppiasta vaan asioit netissä.  Verkkokauppamme maksut hoituvat  Checkout Finland Oy:n kautta.  Checkout Finland Oy on OP Ryhmään kuuluva, asiakasmääriltään Suomen suurimpia maksunvälityspalveluita.

Pro Pohjola on Turkuun rekisteröity yritys. Olemme myyneet ja maahantuoneet Suomeen kalastustarvikkeita vuodesta 2012. Perhoja olemme myyneet yli 300000 kappaletta.

Yrityksen kaikki tiedot on mahdollisuus tarkistaa.  Voit ottaa meihin yhteyttä soittamalla palvelunumeroomme 0405522737 tai lähettää sähköpostia: ottiperho@gmail.com. Uskon, että turha huolesi poistuu.

Saanko tuotteet ylihuomiseksi?

Pakkaamme tavarat yleensä samana päivänä kuin tilaus on tullut. Jos kalareissusi odottaa, niin voit soittaa ja varmistaa asian meiltä soittamalla palvelunumeroomme 040-5522737 tai lähetä sähköposti: ottiperho@gmail.com. Teemme parhaamme, että saat ottiperhot mukaasi tai uuden vavan tai kelan kalareissulle.

Onko tuotteissa takuu?

Tuotteissa kuten perhokelat, perhovavat ym on normaali valmistajan tai maahantuojan myötämä takuu. Verkkokauppa ei eroa tässä suhteessa muista vähittäiskaupoista.

Onko tuotteilla palautusoikeus?

Asiakkaalla on 14 päivän peruutusoikeus, jona aikana hän voi tutustua tuotteeseen. Peruutusoikeutta ei ole, mikäli kuluttaja ottaa tuotteen jollakin tavalla käyttöönsä. Tuote pitää olla alkuperäisessä paketissaan ja vastaavasti pakattuna. Peruutusaika lasketaan siitä päivästä, kun asiakas on ottanut tuotteen vastaan.

Perhot ovat hyvän näköisiä. Onko kuvat otettu myytävistä tuotteista? Onko kuvia käsitelty?

Tämä kysymys aina imartelee meitä. Olemme ottaneet valokuvat tukussa olevasta tavarasta. Taustalla on ollut valkoinen lakana, ja perhot ovat lasin päällä. Perhot ovat siis täysin kuvienkaltaisia kun ne saat kotiisi. Kuvissa on korostettu tarkkuutta, jotta ohuet höyhenet erottuvat.  

Onko perhot laadukkaita?

Myymme vain hyviä perhoja. Kaikki perhot ovat meidän sitomiamme. Haluamme, että tämä hieno harrastus laajeneee ja monipuolistuu. Meillä on oma tuotanto, jota suomalainen perhoasiantuntijamme valvoo. Koulutamme ja varmistamme, että emme käytä uhanalaisten eläinten karvoja tai lintujen höyheniä.

Emme tilaa valmiita perhoja mistään, vaan jokainen on tehty vaatimustemme mukaan ja soveltuvaksi skandinaavisiin vesiin. Perhomme ovat laadukkaita, kestäviä, edullisia ja vastuullisesti tehtyjä.

Kestääkö esimerkiksi lohiperhot kunnolla?

Kestävyys on aina lohiperhojen haaste. Karu ja kivikkoinen joki sekä kova tuuli pistävät joskus perhot koetukselle. Olemme itse lohen kalastajia, ja tiedämme miten perho saadaan kestävämmäksi. Käytämme rungon alla pikaliimaa, jotta esim kierteet ym runkomateriaalit eivät lähde purkautumaan. Käytämme lakkausta perhonsidonnan eri vaiheessa. Meillä on pääsääntöisesti Mustad:in tai Kamasanin huippukoukut, jotta koukku ei katkeaisi lohen suussa.

Terveisin,

Juha Virtanen