Tällä sivulla on vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin

Miksi minun kannattaa ostaa perhot ottiperho.com:sta?

Lyhyesti – meillä on hyvät perhot!

Laajemmin

  • Suunniteltu skandinaavisiin vesiin: perhoilla jäljitellään kalan luonnollista ravintoa. Suomalaisessa taimenen ja harjuksen koskikalastuksessa tärkeimpiä jäljittelykohteita ovat vesiperhosten ja päivänkorentojen eri kehitysvaiheet sekä pikkukalat (ahven, salakka, mutu, kivisimppu ym.). Sidonnat vaihtelevat vuoden aikojen mukaan. Koskikorentojäljitelmät ovat erilaisia kevään sumukorentoaikaan ja pohjoisen puhtaissa ja kirkkaissa vesissä värimaailma on hiukan erilainen. Paikallisuudella on vaikutusta, perhomme jäljittelevät skandinaavista hyönteis- ja kalamaailmaa. Meiltä löydät klassikoiksi nousseet suomalaiset perhot.
  • Oma tuotanto ja vastuullisuus: Meillä on oma tuotanto, jokainen perho on valmistettu vaatimustemme mukaan. Emme tilaa valmiita perhoja mistään, vaan jokainen on tehty vaatimustemme mukaan. Tiedämme kuka on sitonut perhomme, pystymme seuraamaan niiden laatua. Tiedämme, että perhoissa ei ole käytetty uhanalaisten eläinten karvoja tai lintujen höyheniä. Lohiperhoistamme et siis valitettavasti löydä viidakkokukkoa. Tunnemme CITES-määräykset ja koulutamme aiheesta alan toimijoita. Huolehdimme oman sidontatiimimme hyvinvoinnista. Maksamme palkan suoraan sitojille.
  • Kokemus: Lohiperhojen sidonnassa kokemuksella on merkitystä. Olemme kalastaneet lohta ja sitoneet perhoja kohta 30 vuotta.
  • Modernit tekniikat ja materiaalit: perhonsidonta kehittyy kokoajan ja uusia innovaatioita syntyy koko ajan. Sidonnassamme on mukana viimeaikaisimpia tekniikoita – mainittakoon esimerkiksi tinselien sidonnasta Hollow-tekniikka, jossa tinseli sidotaan aluksi ”väärinpäin” niin, että normaalisti poisleikattava osuus jää tukemaan rungon sidontaa, näin tinselistä saadaan todella runsas ja täyteläinen . Tai puppelipää- tinselin päälle / niiskaa sidottu karva sidotaan tietyllä tekniikalla. Hyödynnämme Foamia monipuolisesti. Meillä on yli 50 erilaista foamiin sidottua perhoa.
  • Suomalaiset suosikit: jos meillä ei olisi omaa tuotantoa, emme voisi tarjota sinulle meidän muunnoksia sellaisista suomalaisista klassikoista kuten: eri väriset Puhit, Kaijakka, Haupitsit, Syömähampaat, Drag Devilsit, Kanikoneet, Huopana ja Super Spuddler, Hopesalakka, Ambulanssisalakka, Kuparisalakka, Tenon Ministreamer, Mutu, Kolmipiikki jne jne – plus lähes kaikki lohiperhomme.
  • Palvelu: Haluamme, että tämä hieno harrastus laajenee ja monipuolistuu. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi, voit olla meihin rohkeasti yhteydessä. Lukemalla esimerkiksi perho-blogiamme, opit lisää perhokalastuksesta ja perhoista. Haluamme palvella parhaalla mahdollisella tavalla. Pakkaamme perhoja jokapäivä, näin varmistamme, että saat ne mahdollisimman pian.

Jokainen sinun hieno kokemus on myös meidänkin ilomme!

Toimitusaika – saanko tuotteet ylihuomiseksi?

Pakkaamme tavarat yleensä samana päivänä kuin tilaus on tullut. Pääsääntöisesti perhot lähetetään kirjekuoressa (alle 30mm), joka tulee suoraan postilaatikkoosi. Huomioitahan, että posti sulkeutuu kello 17.

Jos kalareissullasi on tosi kiire, niin tee tilaus mielummin viimeistään klo 16 ja soita meille, jotta kerkiämme sen vielä saamaan samanpäivän postiin. Voit olla huoleti meihin yhteydessä soittamalla palvelunumeroomme 040-5522737 tai lähettämällä sähköpostia: ottiperho@gmail.com. Teemme parhaamme, että saat ottiperhot mukaasi.

Minua epäilyttää verkkomaksaminen. Mitä voin tehdä?

Ymmärrämme huolesi. Sinä et verkkokauppa-asiakkaana näe kauppiasta vaan asioit netissä.  Verkkokauppamme maksut hoituvat  Checkout Finland Oy:n kautta.  Checkout Finland Oy on OP Ryhmään kuuluva, asiakasmääriltään Suomen suurimpia maksunvälityspalveluita.

Pro Pohjola on Turkuun rekisteröity yritys. Olemme myyneet ja maahantuoneet Suomeen kalastustarvikkeita jo vuodesta 2012. Myymme perhoja vuosittain noin 100 000 kappaletta.

Yrityksen kaikki tiedot on mahdollisuus tarkistaa.  Voit ottaa meihin yhteyttä soittamalla palvelunumeroomme 0405522737 tai lähettää sähköpostia: ottiperho@gmail.com. Uskon, että turha huolesi poistuu.

Onko tuotteissa takuu?

Tuotteissa kuten perhokelat, perhovavat ym on normaali valmistajan tai maahantuojan myötämä takuu. Verkkokauppa ei eroa tässä suhteessa muista vähittäiskaupoista.

Onko tuotteilla palautusoikeus?

Asiakkaalla on 14 päivän peruutusoikeus, jona aikana hän voi tutustua tuotteeseen. Peruutusoikeutta ei ole, mikäli kuluttaja ottaa tuotteen jollakin tavalla käyttöönsä. Tuote pitää olla alkuperäisessä paketissaan ja vastaavasti pakattuna. Peruutusaika lasketaan siitä päivästä, kun asiakas on ottanut tuotteen vastaan.

Perhot ovat hyvän näköisiä. Onko kuvat otettu myytävistä tuotteista? Onko kuvia käsitelty?

Olemme ottaneet valokuvat tukussa olevasta tavarasta. Kuvaamme ne valkoisella alustalla, säädämme valoitusta ja korostamme tarkkuutta, jotta ohuet höyhenet erottuvat. Emme ole kuvaamisen ammattilaisia, kuvaamme perhot puhelimella.

Onko perhot laadukkaita?

Myymme vain hyviä perhoja. Kaikki perhot ovat meidän sitomiamme. Haluamme, että tämä hieno harrastus laajeneee ja monipuolistuu. Meillä on oma tuotanto, jota suomalainen perhoasiantuntijamme valvoo. Koulutamme ja varmistamme, että emme käytä uhanalaisten eläinten karvoja tai lintujen höyheniä.

Emme tilaa valmiita perhoja mistään, vaan jokainen on tehty vaatimustemme mukaan ja soveltuvaksi skandinaavisiin vesiin. Perhomme ovat laadukkaita, kestäviä, edullisia ja vastuullisesti tehtyjä.

Kestääkö esimerkiksi lohiperhot kunnolla?

Kestävyys on aina lohiperhojen haaste. Karu ja kivikkoinen joki sekä kova tuuli pistävät joskus perhot koetukselle. Olemme itse lohen kalastajia, ja tiedämme miten perho saadaan kestävämmäksi. Käytämme rungon alla pikaliimaa, jotta esim kierteet ym runkomateriaalit eivät lähde purkautumaan. Käytämme lakkausta perhonsidonnan eri vaiheessa. Meillä on pääsääntöisesti Mustad:in tai Kamasanin huippukoukut, jotta koukku ei katkeaisi lohen suussa.

Terveisin,

Juha Virtanen