Pro Pohjola Oy DATA PROTECTION REPORT

customer register Creation date: 24.4.2018

Personal Data Act (523/99) 10 and 24§

 

 1. Registrar
  Pro Pohjola Oy
  Business ID: 0315207-7
  Address: Markonkuja 7 D, 20300 Turku

Business ID: 2540015-8

 1. Person in charge of registration and / or contact person
  Juha Virtanen, CEO

Pro Pohjola Oy

Markonkuja 7 d, 20300 Turku

ottiperho@gmail.com

 1. Name of the
  Registry
 2. Purpose of the processing of personal data (purpose of the register)
  The purposes of the register are the maintenance of customer contact information, the development of services, the management of customer relations, invoicing and the provision of services requiring registration. Customer information may be used for marketing purposes by the controller in accordance with the Personal Data Act.
 3. Rekisterin tietosisältö
  Rekisteriin on tallennettu:Tunnistamistiedot, kuten nimi, Yhteystiedot, kuten osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero, Maksutiedot, mukaan lukien luottosopimukset ja muut laskutustiedot, Palvelujen käytöstä havainnoidut ja analytiikan avulla johdetut tiedot, Ostoshistoria, mm. tilatut tuotteet ja niiden hintatiedot, Toimitustiedot, kuten valittu toimitustapa ja toimitusosoite, Tuotearvostelut, Verkkokaupan käyttö- ja selaustiedot sekä päätelaitteen tunnistetiedot, Tuotesuositus- ja muut kohdennettuun sisältöön käytetyt tiedot ja tunnisteet, Tunniste-, yhteys- ja maksutietojen antaminen on pakollista ostaessasi ottiperho-verkkokaupan kautta.

Tiedot säilytetään rekisterissä asiakkuuden jatkumisen ajan, sekä kulloinkin voimassa olevien viranomaisasetusten ja lakien mukaisesti.

 1. Säännönmukaiset tietolähteet.
  Rekisteriin tallennetaan asiakkaiden ilmoittamat tiedot. Lisäksi rekisteriin voidaan tallentaa sellaisia tietoja, jotka muodostuvat palvelun antamisen tai ylläpidon yhteydessä.
 2. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
  Asiakastietoja tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tai eteenpäin. Tietoja ei luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.
 3. Rekisterin suojauksen periaatteet
  Asiakasrekisterin tiedot on tallennettu tietokantaan, joka on suojattu käyttöjärjestelmän suojausohjelmiston avulla. Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Käyttöoikeuksien myöntämisestä vastaa rekisterin vastuuhenkilö. Järjestelmä on myös suojattu palomuurein ja salasanoin. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt, ennalta määritellyt rekisterinpitäjän työntekijät.
 4. Rekisteröidyn tarkastusoikeus ja tarkastusoikeuden toteuttaminen

Rekisteröidyllä henkilöllä on oikeus saada tarkistaa Pro Pohjola Oy:n asiakasrekisteri olevat itseään koskevat tiedot. Tarkastuspyynnön voi myös tehdä sähköpostitse ottiperho@gmail.com kautta.

 1. Correction of information and implementation of information repair

A member of the Customer Register has the right to demand the correction of erroneous information in pro Pohjola Oy’s membership register. You can also request a correction via email via ottiperho@gmail.com .