Näytetään kaikki 5 tulosta

Foamibomber – Queen 2 (361)

2,20 
Foami bomberien Queen -sarja on tyynien peilien kuningatar. Se ui juuri oikealla syvyydellä rikkoen puhtaan peilin luoman rauhan lohen kannalta liiankin ärsyttävästi. Foami bomberissa on norjalainen Mustadin kestävä lohikoukku. Perhon kestävyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota, Foami on liitetty lakkauksen lisäksi pikaliimalla runkoon ja kiinnitetty tiukasti sidontalangalla kokonaisuuteen.

Foamibomberi – Queen 3 (359)

1,95 
Foami bomberien Queen -sarja on tyynien peilien kuningatar. Se ui pintapupa-maisesti joen pintakalvossa rikkoen puhtaan peilin luoman rauhan lohen kannalta liiankin ärsyttävästi. Tässä pinturissa foami on poikkeuksellisen ohutta 1 mm. Foami bomberissa on norjalainen Mustadin kestävä lohikoukku. Perhon kestävyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota, foami on liitetty lakkauksen lisäksi pikaliimalla runkoon ja kiinnitetty tiukasti sidontalangalla kokonaisuuteen.

Foamibomberi 1 (356)

3,49 
Pro Pohjolan Foamibombereiden surffilauta -sarjassa on kattava määrä lohen kalastukseen soveltuvia surffilautoja. Lohen pintaperhokalastus on laajalti levinnyt harrastus, Surffit liittyvät samaan perinteeseen. Ero on siinä, että surffin kelluntaominaisuudet vain ovat paremmat kuin perinteiden peurankarvaisten bomberien.  Tämän lisäksi kellunta-ainetta ei tarvitse käyttää. Surffi-kalastus on ikimuistoinen kokemus- tapahtumat yllättävät. Foamin paksuus noin 1 mm.

Surffilauta, hopee salakka (526)

1,79 
Hopee surffilauta jäljittelee loukkaantunutta kalanpoikasta, joka ui kyljellään pinnassa. Helppo makupala. Surffilaudoista onkin tullut koskikalastuksen superperhoja, niin tehokkaasti ne saavat iskuja aikaiseksi. Foami kelluttaa perhoa vankalla varmuudella, ja kellunta-aineen kanssa ei tarvitse töhrätä. Perho luonnollisesti kelluu loistavasti ja viistää tarvittaessä kauniisti veden pintaa. Pieni nykäisy ja perho kumartaa sopivasti rikkoen veden kalvon. Perhon ala-puolelle on liimattu kalansilmä.

Surffilauta, kulta (328)

1,79 
Kulta surffilauta jäljittelee loukkaantunutta kalanpoikasta, joka ui kyljellään pinnassa toinen silmä kohti pohjaa. Helppo makupala. Surffilaudoista onkin tullut koskikalastuksen superperhoja, niin tehokkaasti ne saavat iskuja aikaiseksi. Foami kelluttaa perhoa vankalla varmuudella, ja kellunta-aineen kanssa ei tarvitse töhrätä. Perho luonnollisesti kelluu loistavasti ja viistää tarvittaessä kauniisti veden pintaa. Pieni nykäisy ja perho kumartaa sopivasti rikkoen veden kalvon. Perhon ala-puolelle on liimattu kalansilmä.