Näytetään kaikki 3 tulosta

Foamibomberi – Queen 3 (359)

1,95 
Foami bomberien Queen -sarja on tyynien peilien kuningatar. Se ui pintapupa-maisesti joen pintakalvossa rikkoen puhtaan peilin luoman rauhan lohen kannalta liiankin ärsyttävästi. Tässä pinturissa foami on poikkeuksellisen ohutta 1 mm. Foami bomberissa on norjalainen Mustadin kestävä lohikoukku. Perhon kestävyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota, foami on liitetty lakkauksen lisäksi pikaliimalla runkoon ja kiinnitetty tiukasti sidontalangalla kokonaisuuteen.

Foamibomberi 1 (356)

3,49 
Pro Pohjolan Foamibombereiden surffilauta -sarjassa on kattava määrä lohen kalastukseen soveltuvia surffilautoja. Lohen pintaperhokalastus on laajalti levinnyt harrastus, Surffit liittyvät samaan perinteeseen. Ero on siinä, että surffin kelluntaominaisuudet vain ovat paremmat kuin perinteiden peurankarvaisten bomberien.  Tämän lisäksi kellunta-ainetta ei tarvitse käyttää. Surffi-kalastus on ikimuistoinen kokemus- tapahtumat yllättävät. Foamin paksuus noin 1 mm.
10
12
6
8

Pupu Tupuna Valkoinen (673)

2,29 
Pupu Tupuna on yksi uusimmista suomalaisista pintaperhoista. perho on osoittanut erinomaisuutensa niin lohi, taimen kuin myös harjuskalastuksessa. Pro Pohjola on tehnyt version tästä Harri Lehtosen suunnittelemasta mallista. Perho on  sidottu lohikoukkuun, joten sillä voi huoletta kalastaa myös lohipitoisissa virroissa. Koukkukoot 6, 8, 10 ja 12. Foami on loistava perhon sidontamateriaaali. perho kelluu varmasti koko päivän, ja ei tarvitse törriä sormia kellunta-aineen kanssa. perholla voi kalastaa aktiivisesti tai passiivisesti. Eli voit antaa virran kellutella perhoa vapaasti tai sitten tuot perholle poikkeuksellista liikettä viistämällä tai nykimällä jne. Tämä on tärkeä ominaisuus siksi, että voit kalastaa Pupu Tupunalla kalan kulloisenkin aktiivisuustason mukaan. Perho on varsin kestävä. Häkilä on sidottu syvälle foamiin. Häkilöinti vahvistaa hyönteismäistä muotoa. Eteenpäin sojoittavat Pupun korvat rikkovat vedenpintaa jatkuvasti. Perho ui myös syvyydessä, jossa valoefekti alaspäin on maksimaalinen. Tässä joitakin keskeisiä ominaisuuksia miksi Pupu Tupuna on nopeasti tullut keskeiseksi ottiperhoksi. Perho esiteltiin perhokalastuslehdessä 3/2019.