Näytetään kaikki 21 tulosta

Näytä sivupalkki
Close

Foamibomberi – Queen 3 (359)

2,95 
Foami bomberien Queen -sarja on tyynien peilien kuningatar. Se ui juuri oikealla syvyydellä rikkoen puhtaan peilin luoman rauhan lohen kannalta liiankin ärsyttävästi. Foami bomberissa on norjalainen Mustadin kestävä lohikoukku. Perhon kestävyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota, Foami on liitetty lakkauksen lisäksi pikaliimalla runkoon ja kiinnitetty tiukasti sidontalangalla kokonaisuuteen.
Close

Foamibomberi 1 (356)

2,95 
Pro Pohjolan Foamibombereiden surffilauta -sarjassa on kattava määrä lohen kalastukseen soveltuvia surffilautoja. Lohen pintaperhokalastus on laajalti levinnyt harrastus, Surffit liittyvät samaan perinteeseen. Ero on siinä, että surffin kelluntaominaisuudet vain ovat paremmat kuin perinteiden peurankarvaisten bomberien.  Tämän lisäksi kellunta-ainetta ei tarvitse käyttää. Surffi-kalastus on ikimuistoinen kokemus- tapahtumat yllättävät.
Close

Keltamusta (204), kolmihaara suurlohiperho

2,90 
Keltamusta kuuluu Tenon lohiperholuokittelussa kategoriaan moniväriset lohiperhot, vaikkakin suurlohille keskeisin väri musta hallitsee tätäkin perhoa. Siipi on oravasta ja se on tarkoituksella jätetty pitemmäksi (5 cm) aivan kuten alkuperäinen ottiperho. Vastaavaan perhoon tarttui 22,5 kiloinen mörkö vuonna 1995. Lohiperho soveltuu soutamiseen tai rannalta heittoon. Isot lohet näyttävät pitävän pelkistetyistä perhomalleista.  
AA Korven erikoinen
10
12
6
8
Close

Korven erikoinen (457)

2,90 
Korven erikoinen syntyi Veidneselvan leiritulilla, ja antoi eräälle nuorelle lohimiehelle heti kaksi ensimmäistä lohtaan. Perhossa on käytetty ensiluokkaisia materiaaleja. Lohiperhoissa käytetään vain huippukoukkuja. Mallista riippuen joko Mustadin, Patridgen tai Kamasan koukkua. Lohiperhon kestävyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota sidonnan jokaisessa vaiheessa. Sidontalanka, rungon materiaalit ja kierre on tuettu lakalla tai pikaliimalla lisäten perhon käyttöikää.
AA Lapin Heinäkuu
Close

Lapin Heinäkuu (468)

2,93 
Ottiperho -teamin vuoden 2012 testireissulla tämä perho oli kirkkaan kelin ykkönen. Yhtenä aamuna perholla tuli neljä kaunista lohta. Suurin painoi noin viisi kiloa. Perho toimii siis ehdottoman hyvin kirkkaissa pohjoisen lohijoissa aurinkoisella kelillä. Perhon vihreä iskupiste, ja sen ympäröimä hopea runko tekevät perhosta kirkkaan kelin ottiperhon. Lohiperhoissa käytetään vain huippukoukkuja. Mallista riippuen joko Mustadin, Patridgen tai Kamasan koukkua.  Perhossa on käytetty ensiluokkaisia materiaaleja. Lohiperhon kestävyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota sidonnan jokaisessa vaiheessa. Sidontalanka, rungon materiaalit ja kierre on tuettu lakalla tai pikaliimalla lisäten perhon käyttöikää. Perho on aina yksittäinen käsityön taidonnäyte.
Lapin Sarvijaakko
Close

Lapin Sarvijaakko (544)

2,90 
Sarvijaakot ovat nousseet Pohjolan joilla lohiperhojen klassikoiksi. Niitä on syytä löytyä perhorasiasta useanlaisia. Lapin sarvijaakko on osoittanut toimivuutensa Lapin joilla. Perhon värit heijastavat karua luontoa. Perhoissa on käytetty ensiluokkaisia materiaaleja. Lohiperhot on sidottu joko Mustadin, Kamasan tai Patridgen kestäviin lohikoukkuihin. Lohiperhon kestävyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota sidonnan jokaisessa vaiheessa. Sidontalanka, rungon materiaalit ja kierre on tuettu lakalla tai pikaliimalla lisäten perhon käyttöikää. Sarvijaakkoon on sidottu kaksi pitkää kukon sulkaa luomaan takapyörteen. Voit leikata sen tarvittaessa pois.
Close

Oliivi Sarvijaakko (482)

2,90 
Sarvijaakot ovat nousseet Pohjolan joilla lohiperhojen klassikoiksi. Niitä on syytä löytyä perhorasiasta useanlaisia. Oliivi sarvijaakko on varma valinta, ja ilman sitä kalareissulle kannata lähteä. Perhoissa on käytetty ensiluokkaisia materiaaleja, ja ne sidottu Mustadin norjalaiseen kestävään lohikoukkuun. Lohiperhon kestävyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota sidonnan jokaisessa vaiheessa. Sidontalanka, rungon materiaalit ja kierre on tuettu lakalla tai pikaliimalla lisäten perhon käyttöikää. Oliivi sarvijaakko on ottiperho.com:in yksi suosituimmista lohiperhoista. Perho on klassikko ja kannattaa ehdottomasti ottaa reissuun mukaan. Ottiperhon lohiperhot ovat kaikki suomalaisten huippusitojien ja lohimiesten suunnittelemat ja löytyvät heidän omista perhorasioistaan.
Close

Otin lohikatka (224), keltainen

3,49 
Millä se norski sai kalan? Katka sillä oli. Katkaravut ovat lohen pääravintoa merivaelluksen aikana. Se lienee yksi selittäjä sille, että erilaiset katkajäljitelmät ovat niin suosittuja. Otin lohikatka on sidottu suosittuun Esmold Drudyn lohikoukkuun. Katkan pyrstössä on muutama hyvin vahva kukon häkilähöyhenen varsi. Ne luovat katkamaisen vaikutelma, ja saavat perhoon oikeanlaisen uinnin. Kovassa virrassa perhon taaksen muodostuu virtauksesta kevyt pyörre, joka korostaa perhon huomiokykyä.
Close

Otin lohikatka, musta (222)

2,90 
Millä se norski sai kalan? Katka sillä oli. Katkaravut ovat lohen pääravintoa merivaelluksen aikana. Se lienee yksi selittäjä sille, että erilaiset katkajäljitelmät ovat niin suosittuja. Otin lohikatka on sidottu suosittuun Esmold Drudyn lohikoukkuun. Katkan pyrstössä on muutama hyvin vahva kukon häkilähöyhenen varsi. Ne luovat katkamaisen vaikutelma, ja saavat perhoon oikeanlaisen uinnin. Kovassa virrassa perhon taaksen muodostuu virtauksesta kevyt pyörre, joka korostaa perhon huomiokykyä.
Päivänsäde
Close

Päivänsäde (488)

2,90 
Lohiperhot on sidottu Mustardin norjalaiseen kestävään lohikoukkuun. Perhoissa on käytetty ensiluokkaisia materiaaleja. Lohiperhon kestävyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota sidonnan jokaisessa vaiheessa. Sidontalanka, rungon materiaalit ja kierre on tuettu lakalla tai pikaliimalla lisäten perhon käyttöikää. Perho on aina yksittäinen käsityön taidonnäyte.
Pohjoistuuli
Close

Pohjoistuuli (493)

2,90 
Kylmä keli ja alhainen veden lämpötilan ei ole helpoimpia hetkiä kalastaa. Pohjoistuuli on tuossa tilanteessa hyvä ottiperho. Lohiperho on sidottu Mustardin norjalaiseen kestävään lohikoukkuun. Perhossa on käytetty ensiluokkaisia materiaaleja. Lohiperhon kestävyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota sidonnan jokaisessa vaiheessa. Sidontalanka, rungon materiaalit ja kierre on tuettu lakalla tai pikaliimalla lisäten perhon käyttöikää. Perho on aina yksittäinen käsityön taidonnäyte.
Primadonna
Close

Primadonna (495)

2,90 
Pohjoisen taivaan värjäytyessä kaikkiin punaisen sävyihin on aika vaihtaa Primadonna siiman päähän. Lohiperhon kestävyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota sidonnan jokaisessa vaiheessa. Sidontalanka, rungon materiaalit ja kierre on tuettu lakalla tai pikaliimalla lisäten perhon käyttöikää. Kestävyys on aina lohiperhojen haaste. Karu ja kivikkoinen joki sekä kova tuuli pistävät joskus perhot koetukselle. Olemme itse lohen kalastajia, ja tiedämme miten perho saadaan kestävämmäksi. Käytämme rungon alla pikaliimaa, jotta esim kierteet ym runkomateriaalit eivät lähde purkautumaan. Käytämme lakkausta perhonsidonnan eri vaiheessa. Meillä on pääsääntöisesti Mustad:in tai Kamasanin huippukoukut, jotta koukku ei katkeaisi lohen suussa.Perho on aina yksittäinen käsityön taidonnäyte.
Royal keisari
Close

Royal keisari (506)

2,93 
Kastuessaan Royal keisarin vaaleanpunaisen rungon päälle taittuu valkoinen huntu. Vaalenpunaisen silkkilangan päälle on  dupattu flashabowta, joka vahvistaa rungon säteileväksi kirkkaaksi. Tämä on ottiperho testausryhmän yksi parhaiten antaneista lohiperhoista. Lohiperhoissa käytetään vain huippukoukkuja. Mallista riippuen joko Mustadin, Patridgen tai Kamasan koukkua.  Perhoissa on käytetty ensiluokkaisia materiaaleja. Lohiperhon kestävyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota sidonnan jokaisessa vaiheessa. Sidontalanka, rungon materiaalit ja kierre on tuettu lakalla tai pikaliimalla lisäten perhon käyttöikää. Perho on aina yksittäinen käsityön taidonnäyte.
Ruska
Close

Ruska (507)

2,90 
Lohiperhon kestävyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota sidonnan jokaisessa vaiheessa. Sidontalanka, rungon materiaalit ja kierre on tuettu lakalla tai pikaliimalla lisäten perhon käyttöikää. Kestävyys on aina lohiperhojen haaste. Karu ja kivikkoinen joki sekä kova tuuli pistävät joskus perhot koetukselle. Olemme itse lohen kalastajia, ja tiedämme miten perho saadaan kestävämmäksi. Käytämme rungon alla pikaliimaa, jotta esim kierteet ym runkomateriaalit eivät lähde purkautumaan. Käytämme lakkausta perhonsidonnan eri vaiheessa. Meillä on pääsääntöisesti Mustad:in tai Kamasanin huippukoukut, jotta koukku ei katkeaisi lohen suussa.Perho on aina yksittäinen käsityön taidonnäyte
Sammalsuvanto
Close

Sammalsuvanto (508)

2,93 
Sammalsuvannon vihreä flashabou-runko toimii kauniina aurinkoisena päivänä kirkkaissa pohjoisen joissa. Lohiperhon kestävyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota sidonnan jokaisessa vaiheessa. Sidontalanka, rungon materiaalit ja kierre on tuettu lakalla tai pikaliimalla lisäten perhon käyttöikää. Kestävyys on aina lohiperhojen haaste. Karu ja kivikkoinen joki sekä kova tuuli pistävät joskus perhot koetukselle. Olemme itse lohen kalastajia, ja tiedämme miten perho saadaan kestävämmäksi. Käytämme rungon alla pikaliimaa, jotta esim kierteet ym runkomateriaalit eivät lähde purkautumaan. Käytämme lakkausta perhonsidonnan eri vaiheessa. Meillä on pääsääntöisesti Mustad:in tai Kamasanin huippukoukut, jotta koukku ei katkeaisi lohen suussa.Perho on aina yksittäinen käsityön taidonnäyte.
Close

Shaamani (514)

2,93 
Shamaani on loistava vaihtoehto, kun haluat kokeilla keltaista siiman päähän. Perhot on sidottu Mustadin norjalaiseen kestävään lohikoukkuun. Perhossa on käytetty ensiluokkaisia materiaaleja. Lohiperhon kestävyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota sidonnan jokaisessa vaiheessa. Sidontalanka, rungon materiaalit ja kierre on tuettu lakalla tai pikaliimalla lisäten perhon käyttöikää. Perho on aina yksittäinen käsityön taidonnäyte.
Close

Tenon Hopeavihreä (205), suurlohiperho

2,90 
Hopeavihreä oli vihreistä sävyistä keskikesän suurlohiväri. Tässä perhossa puhtaan vihreä iskupiste, vihreä pyrstö ja siiven alapuolinen vihreys tekevät perhosta Hopea-vihreän ottiperhon. Vastaavaan perhoon paukahti 18,3 kiloinen mörkö vuonna 1995. Karvasiipi on on tarkoituksella jätetty pitemmäksi (5 cm) aivan kuten alkuperäisen ottiperhon.  Tenon lohiperho soveltuu soutamiseen tai rannalta heittoon. Isot lohet näyttävät pitävän pelkistetyistä perhomalleista.
Close

Tenon musta (211), kolmihaara suurlohiperho

3,49 
Mustat pelkistetyt perhot ovat Tenon ja Torniojoen kalastajien keskuudessa klassikoita. Kaikista suurlohiperho väreistä musta on ylivoimaisesti suosituin.  Vastaavalla väriyhdistelmällä saatiin vuonna 2009 19,1 kiloinen jättiläinen. Rungon kultainen iskupiste ja kierre tekevät perhosta todellisen Tenon ottiperhon. Karvasiipi on on tarkoituksella jätetty pitemmäksi (6 cm) aivan kuten alkuperäisen ottiperhon. Perho soveltuu soutamiseen tai rannalta heittoon. Isot lohet näyttävät pitävän pelkistetyistä perhomalleista.
Close

Tenon oliivi (208), Suurlohiperho

3,49 
Tenon oliivi kuuluu Tenon perholuokituksessa kategoriaan – vihreät. Oliivi oli vihreistä sävyistä keskikesän suurlohiväri. Tässä perhossa puhtaan vihreä iskupiste on vahvistettu oranssilla ja kullalla. Karvasiipi on on tarkoituksella jätetty pitemmäksi (5 cm) aivan kuten alkuperäisen ottiperhon. Vastaavaan perhoon tarttui 23,1 kiloinen mörkö vuonna 2009. Tenon lohiperho soveltuu soutamiseen tai rannalta heittoon. Isot lohet näyttävät pitävän pelkistetyistä perhomalleista.
Close

Tenon suurlohiperho 2 (217)

3,49 
Suurlohi 2 kuuluu luokkaan – Violetit. Perho on jäljitelmä Villen Villapaidasta. Karvasiipi on on tarkoituksella jätetty pitemmäksi (5 cm) aivan kuten alkuperäisen ottiperhon. Vastaavaan perhoon tarttui 21,5 kiloinen mörkö vuonna 2009. Tenon suurlohiperho soveltuu soutamiseen tai rannalta heittoon. Perho on sidottu vankkaan norjalaiseen Partridgen kolmihaaraiseen lohikoukkuun. Isot lohet näyttävät pitävän pelkistetyistä perhomalleista.
Close

Tenon Suurlohiperho 9 (219)

3,49 
Olemme sitoneet sinulle perhon, jolla on saatu Tenosta suurlohi eli yli 18 kg lohi. Tähän perhoon tarttui 23,1 kiloinen mörkö vuonna 2009. Perho on sidottu vankkaan Partridgen koukkuun. Perhossa on pidennetty siipi (5.5 cm). Näyttää siltä, että suurlohia saadaan varsin pelkistetyillä pitkäsiipisillä karvasiipisillä perhoilla. Tenon suurlohiperho soveltuu soutamiseen tai rannalta heittoon.  Perhossa on pidennetty siipi (5.5 cm). Vastaavaan perhoon tarttui 23,1 kiloinen mörkö vuonna 2009.