WOOCOMMERCE

5 STARS PRODUCTS

Products with all positive feedbacks
LO Laggon Sarvijaakko
Close

LO Laggon Sarvijaakko

3,20 
Pohjolan kirkkaan vihreän veden valtteja on sopivasti "dumbattu" crystal flash -runko. Vihreä iskupiste taittuu kirkaaseen veteen. Nimensä perho on saanut yhdestä kirkkaimmista Pohjolan joista nimeltään Langsfjodelva eli tuttavallisemmin Laggo. Nimensä mukaisesti Laggon sarvijaakko on vuosien aikana osoittanut toimivuutensa kirkas vetisellä joilla. Perho toimii kaikilla Finnmarkin kikkailla pienillä ja keskisuurilla joilla.
Vihreä köngäs
Close

Vihreä köngäs (532)

2,93 
Vihreä Köngäs on loistava kirkkaankelin perho. Perho on sidottu Pyssyjoella, mutta se toimii Finnmarkin kirkkaissa joissa loistavasti. Lohiperhon kestävyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota sidonnan jokaisessa vaiheessa. Sidontalanka, rungon materiaalit ja kierre on tuettu lakalla tai pikaliimalla lisäten perhon käyttöikää. Kestävyys on aina lohiperhojen haaste. Karu ja kivikkoinen joki sekä kova tuuli pistävät joskus perhot koetukselle. Olemme itse lohen kalastajia, ja tiedämme miten perho saadaan kestävämmäksi. Käytämme rungon alla pikaliimaa, jotta esim kierteet ym runkomateriaalit eivät lähde purkautumaan. Käytämme lakkausta perhonsidonnan eri vaiheessa. Meillä on pääsääntöisesti Mustad:in tai Kamasanin huippukoukut, jotta koukku ei katkeaisi lohen suussa.Perho on aina yksittäinen käsityön taidonnäyte.
Zonkkeri Violetti
Close

Zonkkeri Violetti (639)

1,46 
Koukkukoko 6 Seuraa meitä facebookissa: https://www.facebook.com/ottiperho
Pro Pohjolan pilkkilarva (WTR074)
Close

Pro Pohjolan pilkkilarva (WTR074)

1,49 
Pilkkilarva jäljittelee surviaissääsken toukkaan. Larvan kevyt painotus mahdollistaa sen, että se laskeutuu sopivasti keinuen. Kuparilanka on tuettu runkoon epoxy-liimauksella. Pilkki ei hajoa, vaikka sattuisit kunnon parven kohdalle. Larva kannattaa sitoa jatkoksi painavamman pilkin oheen. Tapsin päässä se leijuu vedessä houkutellen kalan iskemään. Larvaan voi lisäksi toukkia.
Pro Pohjolan rautupilkki (WTR083)
Close

Pro Pohjolan rautupilkki (WTR083)

1,49 
Pro Pohjolan rautupilkit ovat painotettuja. Rakenne on tuettu epoxy-liimauksella. Rungosta muodostuu kestävä ja tasainen. Painotuksen ansiota pilkillä voi kalastaa matalassa vedessä tai laittaa rautupilkki tapsilla pystypilkin tai rautupilkin jatkoksi.
Superpupa oranssi (015)
Close

Superpupa punainen (665)

1,19 
Superpupa matkii kuoriutuvaa vesiperhosta. Pupa kelluu pintakalvon rajapinnassa. Häkilä on leikattu päältä ja alta. Koukun paino imee pupan syvälle vedenkalvoon, mutta sivulle sojoittavat siikaset eivät anna pupan kuitenkaan upota kokonaisuudessaan. Virran pyörre saattaa painaa perhon pinnan alle, mutta kun laitat pupaan kellunta-ainetta, niin perho nousee pyörteen jälkeen taas vedenkalvolle. Pupan uintisyvyys jäljittelee juuri pintaan taistelevan pupan ja kuoriutuvan vesiperhosen uintisyvyyttä. Tässä kuoriutumisvaiheessa oleva vesiperhonen on taimenen "superfoodia". Voit kalastaa vetämällä tai ilma, ja on myös havaittu, että superpupa pyytää hyvin vaikka koukku olisi ylöspäin. Heittoja ei siis tarvitse liikaa korjailla ja näin parhaat ottipaikat eivät häiriinny.

To set a product rating go to the desired product page and leave a comment for it with the maximum rating of 5 stars.