WOOCOMMERCE

PRODUCTS ON SALE

Products with sale prices
Hopee surffilauta
Close

Surffilauta, hopee salakka (526)

Hopee surffilauta jäljittelee loukkaantunutta kalanpoikasta, joka ui kyljellään pinnassa. Helppo makupala. Surffilaudoista onkin tullut koskikalastuksen superperhoja, niin tehokkaasti ne saavat iskuja aikaiseksi. Foami kelluttaa perhoa vankalla varmuudella, ja kellunta-aineen kanssa ei tarvitse töhrätä. Perho luonnollisesti kelluu loistavasti ja viistää tarvittaessä kauniisti veden pintaa. Pieni nykäisy ja perho kumartaa sopivasti rikkoen veden kalvon. Perhon ala-puolelle on liimattu kalansilmä.

Adams (400)

0,80 
Adams lienee yksi klassisimmista hyönteisjäljitelmistä - veden kalvolle tupsahtanut hyttynen. Häkilän keskelle on taidokkaasti sidottu siivet, jotka jäljittelevät hyönteisen siipiä. Häkilä lisää perhon kelluvuutta.

Klinkhammer black (768)

1,29 1,39 
Klinkhammer eli kalvoroikkuja on erinomainen päivänkorentoja ja vesiperhosia jäljittelevä perho. Musta "klinkku" lienee yksi myydyimmistä ottiperhoistamme. Klinkhammer eli kalvoroikkuja näyttäytyy houkuttelevana ravintokohteena, sillä pintakalvoon jumiin jäänyt ja kuoriutuessaan pyristelevä, varsin hitaasti liikkuva hyönteinen on helppoa ravintoa nälkäisille lohikaloille. Perho on todella monikäyttöinen. Sitä kannattaa kokeilla vaikka päiväkorentojen kuoriutuminen ei olisikaan mitenkään erityisen vilkasta. Epämääräisiä pintakäyntejä kannattaa kokeilla kalvoroikkujilla. Monesti kookkaatkin kalat käyvät hakemassa pientä evästä heti pintakalvosta ja sen alapuolelta.

Ambulanssi salakka (655)

1,29 
Pro Pohjola on tehnyt loistavan muunnoksen ambulanssisalakasta. Perho on synty klassisen 5 cm Rapalan vieheen inspiroimana, ja on saavuttanut suosionsa suomalaisten perhokalastajien keskuudessa. Perho on noin 5cm pitkä. Kultainen runko, punainen pyrstö ja sävyihin sovitettu ruskea-oranssi ketunsiipi luovat perhoon todelliset ilta-auringon salakan sävyt.

Punakulta tinseli (641)

1,69 
Pro Pohjolan punakulta tinseli on vuosien ajan ollut yksi myydyimmistä perhoistamme. Peurankarvainen Muddlerpää antaa tinselille pikkukalamaisen vaikutelman ja ryhdikkään muodon. Punakulta tinselissä on käytetty laadukasta tinselimateriaalia. Perho on sidottu  koukkukokoon 6 ja pituutta on noin 6-7cm.

Pro Pohjolan mormuska 1101

1,19 
Laadukas Pro Pohjolan Volframi pisaramorri, jossa on kemiallisesti teroitettu Hayabusan koukku. Morri painaa 1.9 g

Pro Pohjolan rautupilkki (WTR033)

1,39 1,49 
Pro Pohjolan rautupilkit ovat painotettuja. Rakenne on tuettu epoxy-liimauksella. Rungosta muodostuu kestävä ja tasainen. Painotuksen ansiota pilkillä voi kalastaa matalassa vedessä tai laittaa rautupilkki tapsilla pystypilkin tai rautupilkin jatkoksi. Koukkukoko 14: 0,1 g ja pituus noin 18 mm Koukkukoko 12: 0,3 g ja pituus noin 16 mm Koukkukoko 10 : 0,6 g ja pituus noin 14 mm Koukkukoko 8: 0,9 g ja pituus noin 11 mm Koukkukoko 6: 1 g ja pituus noin 9 mm

Pintaperhokokoelma (16 perhoa)

12,90 
Pro Pohjolan valmistamassa pintaperholajitelmassa on 16 klassista pintaperhoa. Kokoelmasta löydät mm pinta Europe 8, Red Tagin, hyttysen, Foami murkun ja mustan klinkhammerin. Perhot tulevat Pro Pohjolan rasiassa, jonka voit sopivasti sujauttaa taskuun. Tällä kokoelmalla varmistat, että kun on sopiva hetki  kokeilla pintureita, ne löytyvät taskustasi! Huom! Perhot saattavat osittain vaihdella koukkukoon ja mallin mukaan klassisten pintaperhojen suhteen.

Uppoperhokokoelma ja rasia

11,90 
Tässä kokoelmassa on 15 suosituinta uppoperhoa valmiiksi pakattuna helposti taskuun mahtuvaa perhorasiaan. Kokoelmasta löydät mm klassiset upperhot kuten March brownin muunnoksineen, Pheasant tailin muunnoksineen ja mm muutaman loistavan larvan. Jos tähtää pohjoiseen Harjusta, siikaa tai taimenta kalastamaan, niin tämä kokoelma kannattaa ehdottamasti pistää taskuun. Jos kala ei tunnu käyvän pintasyönnöksellä, niin kokoelmasta löydät sopivan vaihtoehdon pinnan alta kalastukseen. Huom! Perhot saattavat osittain vaihdella koukku koon ja mallin mukaan uppoperhojen suhteen verrattuna kuvaan.

Vesitiivis Pro Pohjolan perhorasia – Oliivi kaksipuoleinen

8,90 
Pro Pohjolan vesitiiviissä perhorasiassa on tyylikkäästi muotoiltu kaksipuoleinen kiinnityspinta perhoille. Rasiaan mahtuu toistasataa perhoa. Molemmilla puolilla on aaltomuotoiltu alusta, johon perho on helppo kiinnittää. Rasiassa on jämäkkä lukitusmekanismi. Koko 155mm x 80 mm x 28 mm

Pro Pohjolan Polyleader peruke – Uppoava 12ft /11,3 kg

4,90 
Pro Pohjolan maahantuomat Polyleader-kartioperukkeet ovat tehty ensiluokkaisesta polyleader materiaalista, jonka kartiomaisuus ohenee tasaisesti. Perukkeen heitto-ominaisuudet ja oikeneminen ovat loistoluokkaa. Perukkeen hyvä toiminnallisuus antaa siimalle dynaamisuutta heiton loppuun saakka ja oikaisee siiman ja perhon suoraksi.

Ahven Marabou Muddler (571)

1,49 
Ahvenmuddler on yksi myydyimmistä perhoistamme. Taidokkaasti sidotty muddlerpää on ahvenen väreissä. Ja moniuloitteinen ja monisidontavaiheinen siipi luo loistavan pikkuahvenen vaikutelman. Riikinkukko antaa sopivan välähdyksen, kun aurinko sopivasti siihen osuu. Marabou-höyhenet tekevät uinnista sulavan. perho on sidottu 6 koukkuun ja pituutta noin 4,5 cm.