Pro Pohjolan Lohiperhokokoelma 24 kpl

€59.95  €49.97
Säästä: €9.98 pois

Lapin lohiperhot -kokoelmasta löydät parhaat lohiperhomme. Vuosien kokemus on yhdistetty tähän rasiaan. Mukana on hyvä kattaus sarvijaakkoja, kirkaan kelin perhoja, mutta myös yöhön ja iltaan sopivia perhoja. Välillä on hyvä kalastaan pinturilla, niitäkin on sopivasti mukana. Olemme laittaneet mukaan myös ottiperho.com- testaustiimin usean vuoden parhaan ottiperhon mukaan. Mukana myös loistavat sarvijaakot. Voit itse valita kalastatko siipien kanssa vai leikkaatko ne pois.

Perhot tulevat tyylikkäässä Pro Pohjolan rasiassa. Perhorasia mahtuu sopivasti taskuun!

Lohiperho on sidottu Mustadin norjalaiseen kestävään lohikoukkuun. Perhossa on käytetty ensiluokkaisia materiaaleja. Lohiperhon kestävyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota sidonnan jokaisessa vaiheessa. Sidontalanka, rungon materiaalit ja kierre on tuettu lakalla tai pikaliimalla lisäten perhon käyttöikää. Perho on aina yksittäinen käsityön taidonnäyte.

Lohiperhojen koukkukoot voivat vaihdella 6 ja 8 välillä. Kehitämme kokoelmaa jatkuvasti. Pyrimme tarjoamaan sinulle tässä kokoelmassa parhaat lohiperhomme. Testaamme itse kaikki perhot ja kehitämme uusia malleja ja väriyhdistelmiä. Päivitämme kokoelmaa testauskokemustemme mukaan.

Lisää koriin:


Tämä tuote on tullut valikoimiimme keskiviikko 01 keskuu, 2016.

IP osoitteesi: 52.91.245.237
Copyright © 2018 Ottiperho