Usein kysyttyä

Tällä sivulla on vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin 

Minua epäilyttää ennakkoon maksaminen. Mitä voin tehdä?

Ymmärrämme huolesi. Sinä et verkkokauppa-asiakkaana näe kauppiasta vaan asioit netissä. Pro Pohjola on Nokialle rekisteröity yritys ja toimii Suomen lainsäädännön puitteissa. Yrityksen kaikki tiedot on mahdollisuus tarkistaa. Isomman tilauksen kohdalla voit tilata tuotteet postiennakolla. Näin maksat tavaran sen noudon yhteydessä. Olemme luopuneet perhojen kohdalla postiennakkosta, jotta saamme perhojen hinnat mahdollisimman edulliseksi. Voit ottaa meihin yhteyttä soittamalla palvelunumeroomme 044-8436233 tai lähetä sähköposti: ottiperho@gmail.com. Uskon, että turha huolesi poistuu. 

Saanko tuotteet ylihuomiseksi?

Pakkaamme tavarat yleensä samana päivänä kuin tilaus on tullut. Jos kalareissusi odottaa, niin voit soittaa ja varmistaa asian meiltä soittamalla palvelunumeroomme 044-8436233 tai lähetä sähköposti: ottiperho@gmail.com. Teemme parhaamme, että saat ottiperhot mukaasi tai uuden vavan tai kelan kalareissulle. 

Onko tuotteissa takuu?

Tuotteissa kuten perhokelat, perhovavat ym on normaali valmistajan tai maahantuojan myötämä takuu. Verkkokauppa ei eroa tässä suhteessa muista vähittäiskaupoista. 

Onko tuotteilla palautusoikeus?

>Asiakkaalla on 14 päivän peruutusoikeus, jona aikana hän voi tutustua tuotteeseen. Peruutusoikeutta ei ole, mikäli kuluttaja ottaa tuotteen jollakin tavalla käyttöönsä. Tuote pitää olla alkuperäisessä paketissaan ja vastaavasti pakattuna. Peruutusaika lasketaan siitä päivästä, kun asiakas on ottanut tuotteen vastaan. 

Perhot ovat hyvän näköisiä. Onko kuvat otettu myytävistä tuotteista? Onko kuvia käsitelty?

Tämä kysymys aina imartelee meitä. Olemme ottaneet valokuvat tukussa olevasta tavarasta. Taustalla on ollut valkoinen lakana, ja perhot ovat lasin päällä. Perhot ovat siis täysin kuvienkaltaisia kun ne saat kotiisi. Kuvissa on korostettu tarkkuutta, jotta ohuet höyhenet erottuvat.  

Miten voitte myydä suomalaisia perhoja noin edullisesti?

Meillä on oma tuotanto Keniassa. Työpajassa on suomalaisen perhoasiantuntijan kouluttama sidontatiimi. Valvomme tuotantoa ja satsaamme laatuun. Jokainen perho on meidän aluksi sitoma. Niitä on Suomessa sidottu 25 vuotta. Ne on siis tarkoitettu pohjoismaisille vesille. 

Kestääkö esimerkiksi lohiperhot kunnolla?

Kestävyys on aina lohiperhojen haaste. Karu ja kivikkoinen joki sekä kova tuuli pistävät joskus perhot koetukselle. Olemme itse lohen kalastajia, ja tiedämme miten perho saadaan kestävämmäksi. Käytämme rungon alla pikaliimaa, jotta esim kierteet ym runkomateriaalit eivät lähde purkautumaan. Käytämme lakkausta perhonsidonnan eri vaiheessa. Ja tietysti meillä on Mustard:in norjalaiset huippukoukut, jotta koukku ei katkeaisi lohen suussa.

Terveisin,

Juha Virtanen ja

Kimmo Virtanen

 

 

 

IP osoitteesi: 52.91.245.237
Copyright © 2018 Ottiperho